Tjej lunch & en liten önskan

img_1863

Försvinnande god smoothie med fryst grön banan, kokosvatten, färsk grönkål och avokado. Drack denna smoothie på Gjusta i LA för exakt ett år sedan och det har sen dess varit en stor favorit här hemma. Krämig god och väldigt nyttig! Mums. Lägger härmed in en tidig önskan till jultomten  om en ny mixer för efter den här härliga tjej lunchen så gav den ni ser på bilden upp..

img_1876

Smarrig räksallad med massor av grönt måste bara var det fräschaste som finns ellerhur!?

Hej fredag,

Hur mår min vänner? Idag känner jag mig faktiskt riktigt utvilad, till skillnad från från resten av dagarna den här veckan då jag höll på att svimma ev sömnbrist.

Leonie sover just nu om möjligt ännu sämre än vanligt och vaknar allt mellan 5-10 ggr per natt men i natt blev det bara en gång. S å skönt! Och ja, dom stora tjejerna sov tillsammans i samma säng och tog liksom hand om varandra. Haha så gulligt! kommer köra på den stilen nu.

Idag är det fredag och om en stund när jag avslutat på jobbet här ska jag hämta på förskola och skola sen bär det av hem mot Birkastan för att laga fredagsmys. I dag blir det på barnens begäran taco mys i vardagsrummet med familjefilm, levande ljus och glass med hallon till efterrätt. Vi ska med andra ord maxa fredagsmyset och gå all in på allt.

I helgen väntar det sen en mini weekend för mig och Johan, jag fyller ju år på måndag så detta är min present. Så gulligt och härligt för visst är det enda man önskar sig just nu tid ihop:) Mellan renoveringar, barn och jobb så måste man ju ordna tid för varandra.

Allt är än så länge hemligt, bara att jag ska ha med mig något att ha på mig på kvällen och att det bara är han och jag 36 timmar. Sound good.

Önskar dig en fin start på helgen!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *