My cool gal

img_2869

Vår lilla 4 åring som plötsligt har blivit så stor!! I vår blivande trädgård under vårt äpple träd med smaskiga höst äpplen. Så kul att få upptäcka allt som finns där..

img_2879

Som älskar kläder och små kaniner..och fluffig och helt underbar fuskpäls jacka från Stella Mc Cartney som ju Babyshop.se är allra bäst på. Var ju bara tvungen att gå till butiken i Sturegallerian för att köpa den då den inte finns online. Vilken dröm alltså! Dreamy Flamingo toppen hittar du här. Älskar denna söta topp.

img_2881

Vi har lovat henne att vi ska bygga ett eget litet hus till alla Malieg kaninerna och alla deras möbler så fort hennes rum blir klart och vi ska flytta in i nya huset. Ser fram emot det själv tom, tycker att det är så mycket roligare att handla leksaker som man själv tycker är fina och som liksom uppskattas av båda;) Kul att leka tillsammans sen.

img_2883

Min ängel som är så mycket som mig men ser ut som en mini J.

img_2877

Rosa jeans med diamanter på, kan det bli bättre?! Finns att hittar här och är ju det absolut coolaste paret jeans just nu. 

img_2891

img_2893

Oj, vad vi har farit runt idag. Förmiddagen och frukosten spenderade vi i soffan med nyhetsmorgon och följde Trump affären med spänning. Alltså vad är det som händer i USA, tror ni att han har chans att vinna valet eller blir det Hillary? Galet är det i alla fall.

Efter det packade vi in oss i bilen och åkte med barnen till Junibacken, svängde in om Brandstationen på vägen för att få lite inspiration till nya huset när L sov i bilen. Säger bara oh my vad mycket nytt vi kommer att vilja ha!

Efter det så lekte vi ett par timmar på Junibacken och barnen älskar att vara där. Lite synd tycker jag att det är att man tagit bort Pippi föreställningen och ersatt den med Mumin ( har nog aldrig varit ett Mumin fan dock..)  men sagotåget var uppskattat och väldigt mysigt.

Sist åkte vi förbi vårt hus och kollade till hur det går med renoveringen. Än så länge går allt bra och i veckan börjar dom gräva ut grunden. Spännande!

img_3737

Smörstekt Röding med Shiitake svamp, fänkål, kapris och citron. Allt detta på en bädd av något som vi inte minns vad det hette. Vart ett impulsinköp från Kajsa Varg vid St Eriksplan. Säkert jättenyttigt.

Nu har vi satt oss i soffan tänt några ljus efter en smaskig middag som min man lagat, Leonie sover och snacks brickan står uppdukad. Haha. Bianca ääälskar just detta och är en stående favorit under helgen.

Kan inte annat än att känna att hösten är ganska mysig ändå.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *