Fredag med hopp!

img_2812

Hehe

img_2841 img_2820


Tjena,

Fredag, tjohoooo!

Blev ett litet glädje hopp tidigare idag påväg mellan olika möten, haha. Hörni en helt annan sak, vet att det är många av er som undrar över när vi är i gång med brudklänningar igen och jag lovar att det är snart. Måste bara organisera om oss så är vi igång, så lite tålamod sen kör vi.

Sitter på jobbet och ska avsluta allt för veckan, handla lite fina blommor, gott gott och sen gå hem till familjen. Känns konstigt att inte gå hem till vår vanliga lägenhet men trots det så trivs vi faktiskt så bra i den nya. Barnen älskar att bo där så vi är glada!

Idag har jag jobbat länge och Johan hämtat på dagis, det är verkligen stor skillnad på vad man får gjort när man får hela dagar.

img_2831

Tröja, blus och tights från mig 🙂

Nej, nu ska jag packa ihop här.

Vi ses i helgen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Pia Lundin

  Hej Valerie! Vilka härliga bilder 🙂 Skulle gärna vilja köpa den fina tröjan du har men den verkar vara slut i webshopen. Vet du var jag kan få tag i den? Kram Pia

  1. Jo den finns, den måste bara tagit slut i shopen:)! Lägger upp nya i morgon!

  2. Toppen!

 2. Måste bara säga en sak. Har köpt mitt första Valerie-plagg. Skinntightsen med dragkedja o falska fickor. Inte för att jag inte gillar din design men den har helt enkelt inte riktigt passat i den miljö jag oftast befinner mig i. Men alltså. Dessa tights. Lööööve them och jag får så många kommentarer om dem. De är coola snygga sköna. Tack. Ha en härlig helg

 3. Åh, vilka härliga bilder! Fin höst-outfit också, älskar byxorna! 🙂

 4. Ooo vad jag vill ha tightsen…

  1. Eco tights heter dom och finns på Mood i vår butik där?