Min favoritkappa i höst!

_vip5260-kopia

_vip5290-kopia_vip5270

Favoriten är den här snygga lite raka ullkappan från min höstkollektion som dessutom är dundervarm och skön. Mycket kärlek åt denna pärla;) Bilder tagna av underbara Ulrica T Kappa: Valerie, finns här!

Hej där,

Ja men herregud vad seg jag var på att uppdatera. Men, så har jag också åkt på någon influensaliknande variant av förkylning med huvudvärk och allmänt segt tillstånd. Hua.

Är dock fortfarande igång och jobbar och fixar med huset och barnen som vanligt så igår däckade jag bums i soffan. Är nog en sådan person som aldrig riktigt vill erkänna att jag är sjuk och så kör jag på i stället. Inte så bra alltid. Jag har alltid haft väldigt mycket energi så att bli sjuk är liksom svårt för mig.

Hursom, nu är det strax utvecklings samtal på dagis för dom små och sen in på kontoret för möten och kollektions jobb. Tur att man älskar det man gör. Blir en hel del lättare då.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Supersnygg kappa, från senaste kollektionen?
    Ska bli så fantastiskt kul att följa er renoveringsresa, vet ju redan att det kommer bli så galet fint! Med din smak kan det liksom inte bli annat. Riktigt riktigt nyfiken på vad det blir för kök och badrum.. Spännande!

    Jag är precis som du, kör på trots att hälsan inte är på topp.. Inte så bra alla gånger men svårt att ta det lugnt när man inte är den typen haha.
    Krya på dig!

    Kram Catta

  2. Supersnygg kappa!