Snygga detaljer..

img_2560

Hej hej fredag!!

Hoppas att ni har det riktigt bra idag denna fredag. Vilket fint väder det blev, igår var det ju riktigt riktigt risigt väder och regnet piskade mot rutorna. Som tur var så hade jag en vab dag hemma så vi var inte ute så mycket.

Hörni, visst är det kul det där med fina detaljer? Jag jobbar ju mycket med detaljer i mitt skapande och även när det gäller min inredning hemma tycker jag att det är viktigt. Det är pricken över i och det där sista som gör att det finns en linje som är genomtänkt.

img_2565

I vår lägenhet som vi har nu ( men i helgen så flyttar vi!!) så satte vi in fina strömbrytare från Schneider electric i ett och samma tema när vi ändå skulle dra om och byta elen.

img_2570

Jag tycket att det blev så snyggt med svarta strömbrytare som stack ut i stället för att försöka gömma dom.

img_2549

Funderar på att använda samma typ igen även om vi nu kommer att ha ett 40-tals hus. Tror att det kan bli snyggt ändå och älskar ju hur dessa ser ut!

Nu ska jag beställa tyger till nästa kollektion och jag är bara soooo excited över hur snygga färgkombinationer vi har till denna kollektion!!

Ses snart igen och ha en fab fredag vänner!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *