Bloppis

img_6486-2

Godkväll mina vänner!

Vad gör ni i kväll?

Här sitter vi i vår lägenhet som endast är vår den här helgen också. Brasan är tänd och jag tänker på hur många underbara minnen vi har härifrån. Kommer att sakna att bo här i Birkastan med alla mysiga caféer och restauranger och barnens härliga förskola ja, och alla våra vänner!

Känner mig sentimental men samtidigt väldigt glad och lite pirrig över vårt nya liv som väntar..

Hela den här helgen ska det ägnas åt att flytta eller flyttpacka. Möbler och dylikt ska till vårt nya hus och kläder och sådant som vi använder oss av dagligen flyttar vi bort till lägenheten lite längre bort på gatan som vi nu ska hyra i ett antal månader under tiden som vi renoverar.

img_6480-2

Här och nu inser vi att den här soffan antagligen inte kommer att få plats  och tänkte därför sälja den. Kom på att det kanske var någon av er alla som tittar in här som kanske var sugna på en soffa i Howard modell inköpt på Room och handgjord i Småland på Jio möbler? Finns typ ingen skönare soffa på denna planet!! Det är garanterat!

how

Så här ser soffan ut lite mer exakt, längden är 2,35 lång , 100 djup, 82 hög, och det är en 3-sits soffa i grått tyg. Soffan var förstås en av dyrgriparna i vårt hem och kostade 35´som ny men jag tänker att vi säljer den för 15´.

Maila mig på valerie.aflalo@gmail.com om du vill veta mer eller är intresserad.

Ha en fin helg nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Caroline

    Hej! Vart kommer det fina bordet från? 🙂

    1. Hej hej, det är från Asplund:)