Mitt all time bästa tips!! ( kanske någonsin..)


img_2664

Hej där vänner!

Så var det måndag och ny vecka. I dag är det dessutom en helt speciell dag, vi har fått nycklarna till vårt nya hus! Tjohoo! bara det gör ju en gladast på jorden! Nu börjar också renoveringskaoset. Hehe.

Kunde tyvärr inte vara med och hämta nycklarna idag pga olika möten men nu i kväll ska vi nog fira lite extra. Johan är just nu iväg och träffar byggaren och arkitekten och i morgon börjar vi med att riva ut kök och tapeter och gud vet allt som ska rivas ut…det är en del om man säger så.

img_2668

Men nog om det för nu ska ni får världens bästa tips av mig. Har ni hört talas om Herome? Jag fick själv detta fantastiska tips under inspelningarna av den danska programledaren för Top Model i somras. Nu har jag provat detta lack i 3 månader och det funkar verkligen. Jag har aldrig kunnat få långa naglar förut, dom skivas och går av. Har alltid haft korta av den anledningen. Men nu har mina naglar har blivit långa bryts inte alls lika lätt. Så himla kul att kunna ha fina naglar och kunna måla i alla möjliga färger!

Mitt bästa höst tips alltså och on ni undrar så köpte jag mitt lack härifrån. Var inte helt lätt att hitta i Sverige nämligen.

Ha en fin måndagskväll nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Går att köpa på Stylepit. Tack för tipset! Har beställt nu 🙂