Sunny sunday mood

img_2591

Hallå där mina söndagsvänner;)

Hoppas allt bra med dig idag och att helgen varit mysig. Fullkomligt ÄLSKAR detta väder vi har nu. Har mest hängt nere på gården och fikat och lekt lite med barnen idag ( ja förutom att packa då;) Jisses vad det tar tid btw!! Men så är vi ju några fler i la familia sen sist..hehe.

img_2572

Hann förbi en underbar fransk nyöppnad bistro runt hörnet som heter Sophies Canele, kan verkligen tipsa om detta mysiga lilla place. Jag tog en croque monsieur och Johan deras fisksoppa. Fanns dessutom massor av goda saker till barnen att smaska på. Mycket gott mao och ett extra plus till canelen ( fransk liten bakelse) som man fick till kaffet!

img_2576

En Croque monsieur som består av grillat gott levain bröd, skinka, senap och ost..mm..Får mig att minnas min tid i Paris som student!

img_2601

Dagens mysiga tröja kommer från Lindex! Solig och gul och mysig nu i höst!

Kommer ta en paus nu och se en bra film, äta lite glass och inte göra många knop. Har hållit i gång precis hela dagen, phu!

Ha en skön kväll nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Blev väldigt nyfiken på Le Canele. Kan dock inte hitta nåt sånt ställe. Är det möjligtvis Sophies Canele på Sankt Eriksgatan du menar?
    KraM

    1. Ja men det var det!!ska ändra på direkten!!tack:)