Friday & flowers

img_2536

Fredag!! wiiii!! bästa känslan ju..

img_2497

En dagens jag påväg till möte;)

img_2496

img_2526

På vägen hem så stannade jag för att köpa en bukett blommor. Riktigt härligt höstiga och fina för att njuta av i helgen som till en största del består av packnings maraton. Älskar färgerna i den här buketten! En väl värd investering tycker jag, blommor gör mig alltid så glad och är värt varenda krona.

img_2509

Dagens accessoarer är bla min fina julklapp lilla grå Chloé väskan och bordeaux färgade Celine sneakers, glasögon från Nividas, skjorta och skinnkjol från Valerie och ny tröja från Acne. Guld armband från Vita Fede.

img_2530


Hej hej,

Bästa känslan just nu. Fredag och hela härliga helgen som väntar runt hörnet, har lovat barnen att inte bara packa inför vår flytt så jag gissar att det även blir någon typ av utflykt också. Har ni några förslag på utflykt som passar hela familjen?

Snart dags att kicka igång fredagsmyset, tända en brasa och ta ett glas rött. Hämtade precis barnen på dagis så det ska badas och fixas innan vi kan njuta av lugnet här.

Önskar dig en trevlig höst fredag!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Maxsnygg look! 10/10 ?

  2. Kul stil og fine blomster Valerie! God helg til deg og lykke til med pakkingen 🙂

  3. Gud så snyggt!! Har kikat på tröjan, är den inte stickig?
    Tack för en härlig blogg 🙂