At Valerie

img_2447

Gomorron vänner,

Tjohooo fredag!

Just nu lägger jag mycket energi på både jobb, flytt och hus så dagarna springer i väg och det finns inte mycket tid för annat. Ja förutom familjen och barnen då såklart.

I dag på förmiddagen jobbar jag en stund hemifrån för att snart ge mig ut på ett spännande möte 🙂 Det ska planeras visning och kollektion och ibland behöver jag komma ut från kontoret för att känna mig kreativ. Har så mycket ideér som jag skulle vilja dela med mig av till er men som jag måste hålla hemliga ett litet tag till.

Nej, nu ska jag göra mig klar och springa i väg.

Trevlig fredag alla!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. If you are interested in topic: earn online cash yourself – you should read about Bucksflooder first