En liten inblick i hur jag jobbar!


aw-15-insp


AUTUMN WINTER 2015
MAISON VALERIE
-THE ESCAPADES OF ELSIE DE WOLFE
Welcome to my house, Maison Valerie.
The house of details, quality and style. The AW 15 collection
is inspired by the life of the style icon Elsie de Wolfe who already
was central in the early twenties . It is in her spirit as a strong minded,
bold woman more than the era, we find the inspiration.
By her we identify the life of modern women of today with
contemporary portable design.


b03ce184a83dc4330ee12e0729ac4443

Hallå där!

I går var det ju NK gala och ”glammigheter” så idag känns det mao lite i kroppen. Säkert också en del pga av att alla våra barn just nu vaknar på natten och vill lite olika saker, hehe. Lite tungt att gå till jobbet men vad gör man?

Tänkte på att jag ju inte så ofta delar med mig av exakt hur jag jobbar mest egentligen för att vi ju alltid är ett år i förväg och inte vill avslöja det vi kommer att lansera.

Så mycket hemlighetsmakeri.

Förra hösten hade vi ett lite mysigt tema tycker jag och eftersom det nu redan är gjort sen länge ville jag visa det för er. Tycker så mycket om detta moodboardet där vi samlar det som ska bli ”energin” till kollektionen. Utifrån det så skissar jag sedan upp i princip allt, inte helt lätt att förklara hur det kommer till men idéerna dyker upp som bilder för mig. I bland är det ett tyg som inspirerar eller så kan det vara en bild eller en färg. Älskar därför min lilla samling av allt detta som inspirerar.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *