Träffa mig i Göteborg!

img_5984
Godmorgon måndag!
Hoppas att helgen har varit fin på alla sätt.
I nästa vecka ska jag åka till Göteborg för att göra ett jobb för Akademikliniken på deras nya walk-in-clinic. Älskar att jag har ett så varierande jobb där jag får träffa fantastiska och kreativa människor och där ingen dag är den andra lik! Så tacksam för det ska ni veta.
Extra kul är det också när ett företag som har så bra produkter och resultatinriktade behandlingar, vill jobba med mig, då känns det så klart extra kul! Använder deras hudvårds-serie sen ett tag tillbaka och det är något helt speciellt med den, min hud har aldrig varit bättre.
Tisdagen den 27e september mellan kl 17.00-18.30 är jag alltså på plats på Akademiklinikens nya walk-in-clinic på Kyrkogatan 17 för att berätta om mina hudvårdsrutiner och träffa er kära läsare som bor i Göteborg. Det vore superkul om ni vill komma och träffa mig där alla är välkomna! Osa bara via event@ak.se med Valerie i ämnesraden så får du en plats! Lovar att det kommer att finnas fantastiskt bra erbjudanden och goodiebags till alla er som kommer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Wow vad vacker du är vännen! <3

  2. Du är alltid så vackert och smakfullt sminkad. Kan du inte göra ett inlägg om produkter du använder? Vore jätteuppskattat! Tack för en fin blogg!

    1. Hej, tack snälla du:) ja absolut kan jag göra det! Kommer inom kort en bra beskrivning. Kram