Sista dagarna här…

img_2394

Njuter av solen som strålar in här i Biancas rum, har alltid älskat ljuset här i lägenheten. Stora fönster, ljust och fin utsikt! Kommer att sakna det och det härliga livet vi haft här. Leonies och Biancas första steg togs här.. Massor av fina minnen.

img_2431

Hittade den här fina klänningen i min garderob mitt i all flyttpackning. Håller tummarna för att vi får plats med en walk-in-closet på nya stället så att alla mina fina kläder kan få hänga där. En dröm som jag haft så länge jag kan minnas..

img_2433

Hej söndag!

Vilken fin helg vi har haft, sol och över 20 grader! När ska denna ”sommar” sluta? Inte för att jag vill det men man kan ju undra. Njuter så länge det varar i alla fall.

Idag har vi förutom att flytt packa varit i vårt nya hus tillsammans med vår byggare. Det är mycket som ska fixas och renoveras så ingen tid får gå förlorad. Måste verkligen fortsätta med att hitta nya spännande lösningar för allt.

I veckan ska vi börja med ritningarna till huset och utbyggnaden och sen är det bara att skicka in alla handlingar och hoppas på att vi får bygglov. Någon av er som byggt ut? Blir ju världens skillnad med några extra kvadratmeter och stora fönster.

Fick i all fall världens pirr och sköna känsla i magen när vi var där och vi kände oss bubbliga av glädje när vi körde hem. Tänk att vi ska få ett eget fint underbart hus med trädgård och allt. Så glad just nu!!

Önskar er alla en fin söndags kväll!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Marianne

  Vilken underbar klänning, Valerie!

 2. Hej Valerie!

  Grattis till husköpet! Det kommer verkligen bli spännande att följa er renovering och därefter inredning etc. Jag har hittat mycket inspiration från ert hem i min egen inredning. Ni kan verkligen det där 🙂 Hur kommer ni bo nu tills huset är klart?

  Lycka till med allt!
  Linda

 3. Hej! Så kul att se att du gillade det mörka köket från Ballingslöv- vi har precis det köket och jag älskar det! Fast vi har ett vinkelkök och en köksö som blev superfin! Ännu vackrare i verkligheten, underbar struktur i luckorna. Sedan tycker jag om den raka och något strama designen på det. Ser fram emot att få följa med på er renoveringsresa! Ni kommer säkert göra huset fantastiskt!

 4. Hej!
  Vi (familj bestående av mig och min man och tre döttrar) har det senaste året byggt ut vårt enplanshus med två vinklar, en på baksidan och en på framsidan. Är du intresserad av mer info. så får du gärna kontakta mig. Vi är mycket nöjda.
  Kram Lina