Lite extra stolt idag!

img_2335

Hej vänner,

Idag är jag faktiskt lite extra stolt. För det får man vara ibland;)

Nu under hösten har vi börjat sälja ”Valerie” på Åhléns City vilket känns så otroligt stort, vi har en egen hörna direkt när man kommer upp från rulltrappan där allt hänger så fint.

Så missa inte om du kanske har vägarna förbi.

Gjorde en jättefin intervju för Åhléns magasin nu i våras och precis idag har jag fått den skickad till mig och åhhh, vad fint det blev. En helt magisk känsla av att det faktiskt är på riktigt som man lever sin dröm. Så tacksam och glad att jag varje dag får möjligheten att jobba med min stora passion!

img_2333

Tidningen kommer hem till alla kunder i brevlådan så missa inte att läsa intervjun med mig där jag faktiskt delar med mig av några hemligheter ni inte hört om förut.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och gå på Bridget Jones Premiär med några tjejkompisar. Så spännande att äntligen få se filmen och härligt att få en riktig ”girls night out”!

Har varit själv med barnen i tre nätter nu och i kväll kommer J hem, ska bli skönt att få sova lite. Hehe. Liten har nog några nya tänder som spökar igen..

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Grattis igen!! Du ser så naturligt strålande ut. Wow!!

  2. Jag tittar in i din blogg nästan varje dag. Så trevligt att få följa dig på detta sätt. Du känns så naturlig, ödmjuk och jordnära i allt du gör, trots den fläkt av glamour som du förmedlar genom dina kläder. Önskar dig lycka till i fortsättningen!

  3. Jättetoppen att ni finns på Åhléns! Grattis!