Hur jag blir gala redo

*Valerie AflaloGuldknappen gala på Grand Hotel, Stockholm 16-08-26Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB*Valerie AflaloGuldknappen gala på Grand Hotel, Stockholm 16-08-26Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB*Valerie AflaloGuldknappen gala på Grand Hotel, Stockholm 16-08-26Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB*Valerie AflaloGuldknappen gala på Grand Hotel, Stockholm 16-08-26Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD ABIMG_1678

Hello!

Här kommer en liten bildbonanza från Guldknappen festen! Jag har ju lovat att berätta hur jag gjorde mig gala fin och vilka produkter jag använde så nu kör vi. Man blir ju alltid noga fotograferad när det är Guldknappen middag och speciellt av Eero som brukar ta lite extra bilder på mig.

Kul att få se dom sen tycker jag även om man alltid känner sig lite obekväm! Hehe

Tänkte att jag skulle avslöja ett litet infö trix för att bli riktigt gala redo. Dagen innan gör jag en peeling hemma med en peeling från Akademikliniken, sen lägger jag en night repair innan jag ska sova och därefter en Recovery kräm. Dessa produkter ihop ger världens lyster och är mina absoluta favoriter.

Jag gjorde ju min egen makeup den här gången och när man lider av sömnbrist, som jag ju typ alltid gör så har Mac en fantastiskt concealer som du ser här på bilden. Den applicerar jag under ögon, runt näsa och om jag har någon ”fläck”. Sen har jag samma concealer i en mörkare färg som jag läggen en lätt contouring med, på kindben i pannans utkant och käkbenet. Därefter använder jag en makeup creme från Mac, här måste man prova ut sin nyans. Alla är bra så bara att välja.

Ögonbrynen målar jag med Anastasias skugga och avslutar med en bryn mascara. Under brynet lägger jag alltid en ljus skugga, använder just nu märket Pur. Eyeliner, en glansig skugga och mascara. Hade ju fina fransar så det behövdes bara lite. Läppglans i en ljus hudnära ton även den från Mac. Jag gillar deras smink mao. Återkommer om färg.

Sen vara det bara att åka till Antonio för att fixa håret. Blev så nöjd och det med allt och åhhh vad jag njöt av att få känna mig fin!. Kommer nog att fortsätta att göra min egen makeup framöver.

Har du några frågor så fråga på, har säkert glömt massor:)

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *