På kuslig inspelning

IMG_1733IMG_1734 IMG_1741

Gokväll,

Just nu är jag ute på ett väldigt speciellt litet uppdrag ute på Wengarns slott i Sigtuna. Produktionen här har sagt till oss att vi inte får säga något om vad vi gör här ute men jag kan lova att det är spännande.


IMG_1777

IMG_1747

Här är så otroligt fint.

IMG_1737

IMG_1753

IMG_1766IMG_1785


IMG_1786

Ja, ikväll blir det bara en del bilder och inte så mycket text…

Bara ett litet gonatt från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej!
  Undrar var din fina blus är ifrån? Hälsning Sara

  1. Ja men just det;) den är från mig?och är ny för hösten!

 2. Så spännande. Det är ju så otroligt vackert där ute. Grattis förresten till läsarnas guldbagge, jag röstade förstås på dig. Jag älskar dina kläder för att de får mig alltid att känna mig så snygg och kvinnlig. Ha en fin dag. Kram Annika

 3. Åh det låter spännande.
  Hade vart så kul med ett make-up inlägg snart. Du sminkade dig så snyggt till galan ryckte jag. Hade vart kul att se vad du använt för produkter.

  Stor kram

 4. Hej! Jag undrade också över blusen men såg svaret i kommentarerna, och även över skorna – vart är de ifrån?
  /Anneli

  1. Hallå, ja, skorna är från Acne, Acne Pistols tror jag att dom heter!