Min mysiga tjejfrukost!

IMG_1511

Godkväll!

Hoppas allt bra idag:)

Själv har jag haft en rolig dag ute hos en av våra tygleverantörer som bor på Vaxholm i väldens mysigaste hus.

Det har ju varit så mycket de senaste dagarna att jag inte hunnit berätta om min mysiga tjejfrukost ( ok, de var en kille med;) som jag och Akademikliniken bjöd in till på Strandvägen 1. Under morgonen fick vi veta allt om hur man ska ta hand om huden nu efter sommaren, testa massor av härliga produkter och äta gott. Eftersom att jag under flera års tid använt deras hudvårds serie var det roligt att få tipsa om den till mina vänner.

IMG_1532

Avocado mackor och granola och färsk fruktsallad med jordgubbar, blåbär och hallon. Så gott!

IMG_1493

Alla mina vänner fick en välfylld goodiebag med deras fantastiska produkter och en behandling, deras peeling som är verkligen är jättebra. 

IMG_1544

IMG_1515IMG_1572

Ha en fin kväll nu själv ska jag fixa inför morgondagens tv inspelning som ska bli sååå spännande!!

Berättar mer i morgon såklart.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej Valerie, vilken underbart fin blå klänning! Är den från ”Valerie”?
    Tack på förhand!
    Sofia

    1. Ja den är från mig?