Det där med att vinna pris

Processed with VSCO with b5 preset

Foto: Anna Floren

Hej mina fina vänner här!

Så var det måndag och bums tillbaka till verkligheten med inskolning på dagis, grusiga regnkläder och fullmatat schema. Ja, och så är det modevecka också.

Men vilken helg det har varit, galet lyxigt på alla sätt! Ni som följer med på Insta har ju sett. Haha.

Så vill jag ju också på ett ordentligt sätt tacka alla er underbara här från djupet av mitt hjärta ( och ni som inte är här också förstås..) för alla fina ord och motiveringar som gjorde att jag fick Läsarnas pris. För andra gången också!!?? helt galet.

Ni ska bara veta hur mycket det betyder för mig och all den kärlek som fanns i era brev.

Jag älskar att göra kvinnor vackra men det absolut roligaste med mitt jobb är att göra tjejer glada! Jag vill att många ska passa i mina kläder och känna sig sådär lite extra fina vid alla tidpunkter under dagen.

Resan har varit lång och hård och är inte på något sätt över ännu men nu känner jag att jag har ER vid min sida och DET är det viktigaste för utan er blir det inget ”Valerie”.  Så T A C K.

Varmaste kramarna från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack Valerie 🙂