Hur det går med hus..

IMG_0849

IMG_0843IMG_0850

Min lilla docka ääälskar att bebis pussas, dvs att pussas med vidöppen mun blött och härligt! Mmmm så mysigt tycker jag ju också och det finns typ inget gulligare. Mitt lilla hjärta.

God söndagskväll,

Hur har ni det?

Gissar att några av er undrar hur det går med husletandet?? Ja, det går inte alls speciellt bra just nu. Det är lite hus ute på marknaden just nu och så galet mycket att ta hänsyn till som tex skolor, pendling, tomt, trafik, tunnelbana eller inte tunnelbana, renovera, för litet, för stort, för dyrt..??

S å mycket att tänka på.

Idag tittade vi på tre hus, ett på Lidingö som låg helt för nära en stor väg ett i Täby där vi var en familj av ca 100 och sen ett i Enskede som vi nog inte tyckte så mycket om..

Men letandet fortsätter som sagt så fortsättning på det hela följer. Det positiva är att vi har vänner i Enskede som vi kan fika med varje söndag. När vi trötta efter alla visningar bjuder hem oss själva på kanelbullar och kaffe och beklagar oss över bostads situationen så känns allt helt ok ändå.

Skönt att ha vänner som gjort samma resa i alla fall som kan hjälpa till på vägen!

Hoppas verkligen på att vi hittar något snart.

Ha en fin fortsatt söndags kväll nu. Här blir det nog någon Netflix serie, brasa ( kallt ute nu..) och smågodis.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Spännande med husletande, även om det kan vara frustrerande! När jag och min sambo letade hus tittade vi också på Lidingö, Täby, Bromma… Men, vi hittade vårt drömhus i Saltsjö-Boo! Kanske inte helt självklart att titta där men det kan jag rekommendera. Vi bor i Talludden och har 10min med bil in till stan och mycket bra förbindelser kommunalt. Vi bor nära havet (Skurusundet) och har en sjö (Glasbrukssjön) tvärs över gatan där vi badar. Förskola och skola kan jag inte svara för då vi inte har barn, men jag rekommenderar området. Vi hade faktiskt turen att hitta ett helt nybyggt hus, vi behövde inte kompromissa med något av våra önskemål faktiskt och inser att vi har haft stor tur. Hoppas det går vägen för er, att bo i hur är fantastiskt!

  2. Håller tummarna att ni hittar DET huset som erat nsmn står på! Tålamodet prövas och jag kan bara föreställa mig situationen i den nästintill sjuka bostadssituationen som är i Stockholm… Hoppas att ni snart får uppleva ”plötsligt händer det” moment:)) Det ordnar sig! Dina små döttrar är bara så söta!! En fråga kommer du att vara på Guldknappen läsargala på dagen? Har ingen biljett men funderar på att ev köpa då jag ser att det finns kvar! Dock bor jag 60 mil från Stockholm men kanske åker ändå..

  3. Varför inte en tomt och bygga drömhuset på? Kolla Värmdö kommun och Elofshällsvägen på hemnet! Lycka till!

  4. Det är verkligen inte lätt det där, man vill inte gärna kompromissa alltför mycket, det måste kännas rätt. Vi köpte tidigare i år ett semesterhus i Spanien, på vår visningsresa såg vi många objekt under några få intensiva dagar och man känner verkligen direkt om man är intresserad eller inte. Ett hus/lägenhet/sommarhus måste verkligen ge den rätta känslan med en gång och det är så häftigt när allt stämmer! Vi hittade rätt i Spanien, hoppas att ni gör det med ert hus snart:)
    Kan ni bo kvar i er lägenhet tills ni hittar något eller har ni bestämt datum med er köpare?

  5. Välkommen till Sigtuna! Nära till både Sthlm, Uppsala och Arlanda. På landet men ändå inte. Bra skolor, trevligt folk och mysig stadskärna.

    Lycka till! /Rebecca