Små röda goingar!


IMG_0973

En av fördelarna med att sommaren börjar lida mot sitt slut är ju alla härliga delikatesser som finns att äta. Kräftor, kantareller, vita vaxbönor och hjortron…visst kan man göra den listan lång! Jag älskar allt det goda som finns nu.

IMG_0974

Lite Chardonnay och smarriga Svenska signalkräftor känns väl som en perfekt idé en fredag i augusti på tu man hand när barnen somnat.

IMG_0966

Nu ska vi preppa för vår lilla dagsfest som vi ska ha i morgon på Supper Gården;) Som småbarnsföräldrar så tänkte vi att det vore kul att testa ett nytt koncept och jag tror att det är ett vinnande sådant. Vem vill inte dricka mojitos på dagen, egentligen?

Ses i morgon vänner och ha nu en mysig fredagskväll!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *