Fem saker jag ska satsa på i höst!

IMG_0049

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra! Här har vi vaknat och Bianca har gått med sin pappa till förskolan, lilla L sover och Nicoletta är på sitt rum och fixar. Själv sitter jag här och tänker på det nya livet som börjar nu.

Jag ska börja jobba, Leonie börja på förskolan och så ska vi ska byta bostad och ja, tusen andra saker som kommer med på köpet.

Alltså har jag listat min fem viktigaste saker att göra i höst.

 1. Just nu ligger det högst på listan att få några nätters ostörd sömn så en hotellnatt med maken är prio 1.
 2. Rivstarta på jobbet, har massor av nya saker att ta tag i. Undertiden som jag varit borta så har det hänt mycket så många nya arbetsuppgifter finns. Vi ska anställa lite fler personer vilket känns väldigt spännande.
 3. Åka på någon weekend resa till en spännande stad.
 4. Börja träna på lunchen! Vi har dusch på kontoret så en löprunda utmed Norr Mälarstrand finns på schemat inför hösten. Kan tom bli ganska mysigt och två ggr i veckan måste jag väl klara??! Givetvis ingår det nya snygga träningskläder då;)
 5. I n t e stressa. Det är så enkelt att vara överallt och tacka ja till allt som låter kul men det är bara man själv som tillslut blir helt slutkörd. Nej, viktigt att prioritera rätt helt enkelt.

Några av mina tankar inför hösten alltså.

Tycker nästan att hösten är mer av en nystart än var januari är, man har varit ledig en längre tid och fått tid att tänka efter. Så för mig står augusti för nystart men även såklart lite ångest över att börja jobba igen men det brukar bli bättre så snart man är i gång!

Önskar dig en fin dag!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Verkligen! September känns mer som en nystart an nyår! Din lista har inspirerat mig! Tack för en underbar blogg, jag bor i Panama så inspiration behöver jag här borta…

 2. Kloka ord, blev inspirerad att klura ut en egen 5punktslista att kunna fokusera på i höst. Tack!

 3. Hej,

  Vilken spännande höst du har framför dig!!

  Vart kommer ni annonsera ut tjänsterna ni ska tillsätta?

  Hoppas att höra ifrån dig!

  Bästa
  Emma

  1. Hej Emma,
   Kommer nog mest att vara internt men till butiken behöver vi folk:)