En liten klump i hjärtat


IMG_9337

Just det att få tiden att vara med sina barn och verkligen ha att tid i världen för dom precis hur mycket som helst det är semester för mig. Leonie har blivit så himla stor nu och har verkligen blivit en i familjen med stark vilja och mycket humor. Så roligt.

Godmorgon vänner,

Här i värmen är solen strax uppe och redan varm. Jag vaknade före alla andra, åt frukost själv på terassen och njöt av lugnet. Snart vaknar alla och då blir det full rulle. Det är fredag och matmarknaden väntar, vi ska köpa godsaker till helgen och här finns det ju hur mycket gott som helst att välja på.

För några dagar sedan så åkte Nicoletta hem, hennes pappa flög ner hit för att hämta henne till Miami där hon ska fortsätta sin semester. När vi bestämde så tänkte jag att det nog blir bra. Jag vill ju att hon ska få det bra på sitt sommarlov och ha tid med oss alla men nu har jag ont i hjärtat. Det var så intensivt i två veckor och nu har hon åkt. Vet att hon har det bra men det känns i mammahjärtat. Jaja så är det när man måste dela på sina barn..tungt ibland.

Nu hör jag att vår minsting vaknar. Dags att gå in i sängen och gosa med resten av familjen. Tradition hos oss.

Ha en riktigt fin dag nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Frida Tinglöf

    Hej!
    Då en av mina bästa vänner ska gifta sig om ett par veckor börjar ni jakten på rätt klänning för dagen/kvällen. Då dina designa är mina absoluta favoriter började jag kolla runt vad du hade i din webshop just nu. Efter lite Google sök fann jag den perfekta klänningen, men från 2013 års kollektion… Finns dessa fortfarande att få tag på? Är en maxiklänning med spets upp till, i ljusare färg… Har bild på dem om det hjälper, återkoppla gärna till min mejl tallbackagard@hotmail.com
    Mvh Frida Tingöf

    1. Hej Frida, vad roligt! Du får gärna meijla bilden så ska vi se efter. Valerie.aflalo@gmail.com kramar