Little black one

IMG_9159

IMG_9163IMG_9162IMG_9175


IMG_9176IMG_9164

Dag två på inspelningen hade jag på mig den här klänningen ( som är en av mina klassiker i siden) som jag verkligen älskar, lös, ledig och snygg! Är så galet kär i Valentino skorna som jag köpte i våras så dom åkte såklart på.

Hej hej,

Tittar in en liten snabbis för här packas det för en eftermiddag på stranden. Vi åker alltid ner sent när solen inte är så stark det är helt enkelt skönast då. Kokosvatten, vattenmelon och små mini baguetter packas ner som picknick.

Ses sen och njut av lördagen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Den klänningen är så vacker. Fick den i ljusblått av min man och ÄLSKAR den! Kvinnlig, elegant, skön och snygg. Behövs bara den sen är man klädd liksom;)

    kramar från ett Sverige men sådär väder…hmmm trist

  2. Hej. Var hittar jag klänningen på nätet om jag vill köpa den???

    1. Åh, trodde att den låg uppe men ring butiken så kan dom fixa! 08-20 0311