On set

IMG_9134

Allt tas med på set, hår/make, kläder, catering och såklart hela stora teamet. Säkert 30 pers som jobbade med denna produktionen! Corinne & friends gjorde allt hår och Mac stod för makeupen.

IMG_9142

Det fanns massor av fina människor som hjälpte till, här står jag med en av produktionstjejerna som var riktiga eldsjälar. Min outfit är från mig;)

IMG_9144

Det såg ut som i en saga här.

IMG_4593 (1)

Här blev jag intervjuad av några i produktionen. Vilka härliga människor jag mött, så trevliga och roliga och trots att vi höll på till kl 02.30 på natten höll alla god min. Gissar att det blir så när man jobbar med något man älskar. 

IMG_4597

Fick bli en mobilpick här, hade inte med mig stora kameran ner till intervjun som gjordes här.

1024px-Palacio-da-Regaleira1_Sintra_Set-07

Palacio quinta de Regaliera, en av dom absolut vackraste ställen jag varit på. Så glad att jag fick möjligheten att få komma hit, trots att det tro det eller ej var svin kallt och jag mestadels av tiden hade en dunjacka på mig!!

I den här fantastiska settingen gjorde vi vår första dag av inspelning och fotograferade alla modellerna i min klänning. Blev så fint!

IMG_9147

Det är ta mig tusan inte lätt att hinna med att blogga när man är på tv inspelning OCH har med sig sina tre barn ( och man såklart;)!

Hoppas ni har lite överseende med mitt lilla uppehåll här. Uppdaterar alltid lite snabbare på instagram om ni är nyfikna valerie_aflalo.

Hejjjeeee!!

Åh vad skönt det är att vara hemma igen. Eller hemma och hemma men det känns som hemma nu här i lilla byn, Almunecar. Vi landade här igen i går eftermiddag efter ett par hektiska dagar på inspelning av Skandinaviska versionen av Top Model i Portugal. Vi har alla haft det så kul, barnen älskade att få vara med i den spännande miljön och titta på när vi spelade in och även jag har haft det fantastiskt. Älskar verkligen att göra tv, så himlans roligt!

IMG_4604

Fick bli några mobil picks från dag 2. Här med Jonas Hallberg och norska Janka Polliani som var programledare.

Dagen efter fotograferingen var det dags för jury möte och inspelning i studion som låg på hotellet vi bodde på. Nicoletta och Bianca fick vara med i studion och titta på, gissa om det var spännande.?

IMG_4665

Nicoletta fick sitta vid vårt jury bord, riktigt spännande tyckte hon!

IMG_4658

Hela gänget och här är vi äntligen klara! Hade några riktigt roliga dagar och på sätt och vis är det tråkigt att dom nu är över.

Har dragit på mig en trist förkylning tyvärr, vaknade i natt med halsont, huvudvärk och en allmänt tung känsla. Gissar att det beror på iskylan uppe i Sintra ( hade som sagt dunjacka över klänningen mellan tagningarna..) och dåligt med sömn så nu ska jag kurera mig här . Finns ju bra möjligheter till det här i Spanien med färskpressad apelsinjuice och alla vitaminrika grönsaker och frukter som vi äter.

Ska ta mig en välförtjänt paus nu och sätta mig på terassen med en bra bok en kopp kaffe och njuta av vår utsikt. Leonie sover och dom andra är ute en sväng så det är lugnt och skönt, det är inte så soligt idag vilket verkligen inte gör något.

Önskar dig en fin och härlig sommardag!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Bam va snygg du är! Top model är så sjuk roligt att se och fab Jonas så kul! Amazing…

  2. Kristina

    Älskar ditt halsband. Var är det köpt?

    1. Hej, det är från Sophie by Sophie:)