På tur till Cascais

IMG_9071

Just nu befinner vi oss Estoril i Portugal där hela Top Model teamet bor. Här är så vackert och fint att vara!

IMG_9075

Barnen är lite trötta efter resan så här tröstar jag en liten gnällspik;)

IMG_9089

Eftersom att jag ska jobba först i kväll bestämde vi oss för att ta oss till Cascais som ligger precis bredvid. Här väntar vi på tåget.

IMG_9066

Det är vacker arkitektur precis överallt, blå/vit målad keramik som är en favorit finns överallt. Blir sugen på att köpa med hem.

IMG_9129

Vi hittade en karusell i Cascais som vi ( ehh jag och alla barnen..) åkte på. Hahaha.

IMG_9130

Så fin!

IMG_9095

Barnen fick fina halsband som minne från vår lilla tripp.

IMG_9099

Små torg överallt med caféer och restauranger.

IMG_9112

Yes, vi befinner oss alltså just nu hela familjen i Estoril. Jag ska vara med som gästdommare i Top Model och eftersom att det är mitt i semestern så följer hela gänget med. I kväll spelar vi in på ett gammalt slott och i morgon är det jury dax.

Spännande att få se Portugal och samtidigt förena nytta med nöje! På onsdag åker vi tillbaka och fortsätter vår semester i Almunecar.

Nu är det dags att hoppa in i duschen, hår och make är om en timme för mig och jag tänkte lägga mig och vila lite. Johan och barnen gick till poolen så jag har stund för mig själv.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Var är din snygga jumpsuit ifrån??

 2. Åhh det är såå vackert där!!

 3. Åh, vackra mysiga Cascais! Där var jag på min första utlandsresa (förutom Norden) med mamma, pappa, bror som 8-åring. Minns det som igår, lukterna, maten, stranden och det lilla hotellet vi bodde på. Fina minnen.. Måste nog åka dit nån mer gång i livet 🙂
  Catta

 4. Angelica

  Åå jag blir helt nostalgisk när jag ser detta. Var där för 2 år sen. Bodde i Estoril under semestern o minns Cascais o närliggande områdena. Väldigt mysigt o trevligt land, kändes så lugn o tryggt. Måste åka dit igen nu när jag ser dina bilder!

 5. Jeanette

  Hejsan!

  Tack för en inspirerande blogg! Just idag tittade min dotter tillsammans med mej och hon blev väldigt förtjust i din äldsta dotters jumpsuit (vita)vart är den köpt? Ett blogg önskemål är även tips på kläder för dom ”stora ”tjejerna.
  Ha en skön sommar!
  Kram Jeanette

 6. Men åh, vad roligt att få vara med om 🙂 Berätta gärna när programmet du ör med i sänds.
  Vilken miljö, helt fantastiskt. Förstår att ni trivdes trots kylan.
  Tack för att du delar med dig! Kram