Så står tiden still igen

IMG_8427

I vårt lilla paradis på klippan vid kusten, middagen är uppdukad och champagnen kyld. Första middagen består av barnens favorit, friterade jätteräkor med en chilidipp ( syns inte på bild) och vattenmelon.

Semestern kan börja.

Hej hej hej,

Hur mår ni idag?

Här är det bara toppen och visst är vi allt lite extra peppade idag. Första dagen på semestern ( en extra lång sådan i år dessutom..) och så har dagen varit fylld av sol, bad och glada tillrop. Japp, semester helt enkelt i familjens hus i södra Spanien i den lilla byn Almunecar.

Sitter här och tittar in till er samtidigt som barnen dansar och leker till musik som jag köpte på marknanden här förra året. Önskar att att jag kunde visa er..;)

Måste göra mig i ordning nu för i kväll står det lekland på stranden på agendan.

Ha nu en fin kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *