Viva Vin & Matklubb

sponsorskylt Viva

Detta inlägg riktar sig till personer över 25 år


recept_avokadosoppa_rakor

Avocadosoppa med räkor, ser så galet gott ut att jag måste prova detta så snart vi kommer till Spanien. Finns ju dom bästa avocados i världen där så det kan inte bli annat än fantastiskt! Tänkte att man ju kan ta deras stora gambas i stället för svenska räkor…mmm.

IMG_7950

Hej vänner,

Jag tycker att det något av det bästa som finns i livet och som sätter extra guldkant på tillvaron är all god mat som finns att upptäcka ja och äta också för den delen. Jag älskar ju att laga mat, speciellt när man har mycket tid, stå och småsnacka i köket och smutta på ett glas vin ihop. Jag och Johan delar intresset för just mat och vin vilket jag är väldigt glad för. Vi planerar ofta långt i förväg vad vi ska laga och lagar gärna länge och till många. Men det är klart att inspirationen tryter ibland och det är lätt att laga samma rätt om och om igen. Hittade genom det här samarbetet ett jättebra sätt att få ny inspiration genom nyhetsbrev från Viva Vin & Matklubb. Då skickar dom ut bra tips varje vecka på härliga middagar och vin som passar till. Smidigt!

IMG_7955

Skönt att slippa komponera allt själv och i stället få några säkra tips på vad som funkar ihop.

Nej, nu ska jag sätta fart på packningen här! Det är mycket som ska fixas inför resan och många små älsklingar att packa till;)

Ha en fin dag

Kram

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Nyfiken på vad du lagar för vardagsmat och vad dina barn gillar för mat?!

  2. Åh vart är matbordet ifrån? Det är exakt ett sådant jag vill ha! Har letat igenom arkivet men inte sett att du skrivit det någonstans.. Älskar din blogg! Kram 🙂

    1. Hej Johanna! Det köpte vi faktiskt från blocket. Den förre ägaren hade hittat det på Mio som tyvärr inte har kvar det vad jag sett.. Men vi ska snart sälja det tror jag så håll utik;) kram

      1. Men åååh är det sant! Då ska jag verkligen hålla extra utkik!! Tack för svar <3