Midsommar i Stockholm

IMG_8223

Jag och Lilla L myser i trädgården och drömmer om att vi själva snart också ska få ha en alldeles egen! Min kjol och topp kommer från moi är lika snygga ihop som isär med tex en stickad tröja eller t-shirt till. Kände mig riktgt midsommarfin i vitt i alla fall! Leonies klänning kommer Babyshop i Sturegallerian och måste ju vara sommarens finaste bebis klänning.

Godmorgon!

Har ni haft en skön midsommarhelg?

Åhhh det har vi haft!!

Skönt att vara ledig trots att vädret varit lite blandat så tycker jag att det nog har varit den absolut skönaste och mysigaste midsommaren på länge. Gårdagen spenderade vi hos mormor ute på Lidingö. Poolen var ganska varm så vi badade och solade och har nog aldrig haft en så varm dag här i Stockholm

Vi hade en supersoft midsommarafton hemma hos vännerna i Enskede i deras härliga hus, åt sill lunch, grillade samtidigt som barnen lekte i trädgården.

Avslappnat och mysigt och precis så som det ska vara.

IMG_8280IMG_8203

Våra vänner har ett superfint hus i Enskede och dom har renoverat precis allt på ett otroligt fint sätt. Modernt och med massor av stora fönster, betongdetaljer och avskalat. Snyggt!

IMG_8294


IMG_8265

Plocka smultron! Biancas klänning är så fin och finns här. Ett bra reatips också!

IMG_8227

Kramas…

IMG_8296IMG_8340

Vännerna..

IMG_8397

Plocka blommor och duka bordet..

IMG_8399

 När solen kom på eftermiddagen så flyttade vi ut och det blev en solig kväll med grill och bubbel.


IMG_8329


IMG_8406

Vi grillade, åt Geges hemlagade korvar, drack gott rött, skrattade, pratade och njöt av solen som aldrig gick ner.

I dag regnar det men det känns ganska skönt, vi måste planera packning för om bara några dagar åker vi på långsemester till vårt Spanien!.

Längtar.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åh mitt fina bröllopsset, gifte mig i det nyligen och var så himla nöjd, speciell då det är användbart flera gånger och i kombo med andra plagg. Härligt med semester för dig, roligt att få följa via bloggen! Kram å fin sommar

  2. Den virkade bordslöparen på bordet, så fin!! Vet du/nån vart den går att få tag på….? Tack för en bra blogg!