Renlive

sponsorskylt (1)_Renlive

IMG_7926

Visst gillar vi produkter som gör huden yngre tjejer? Tycker att den här ”Skin deep filler” verkar vara super bra och spännande!

Hello tjejer,

Har precis hämtat ut ett serum för huden från Renlive, skin deep filler som ska vara riktigt bra. Den innehåller hyaluronsyra som gör att huden tightas till, blir mjuk, minskar linjer och ökar lystern. Jag har ju gjort några fantastiska hudvårds behandlingar för ansiktet nyligen och då användes just hyaluronsyra så det ska bli så spännande att få testa hemma nu. Jag har hört massor av positivt om detta serum så det ska bli spännande att få göra den här kuren.

Renlives Skin deep filler säljs på hudvårds salonger men även på deras egen sida, Renlive.se där kan du även läsa mer om deras fina produkter.

IMG_7946

Två gånger om dagen på morgonen och på kvällen ska man applicera serumet i ansiktet ( jag har faktiskt även tagit lite på handens ovansida som en bonus…)  . Vänta någon minut innan man fortsätter med sina vanliga rutiner. Låter enkelt som aldrig har mycket tid över men ändå vill vara på topp;)

Gillar produkter som man kan använda hemma utan att gå iväg på salong. Har hunnit med några dagar nu och tycker att det känns skönt att applicera serumet och att huden redan ser riktigt bra ut.

Kram från mig

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *