Läckrast på länge!

IMG_8172

I går kväll kom min käre man hem från sin resa och med sig hade han en helt underbar doft från Chloé! Jag som älskar allt som har med Chloé att göra är kanske lite partisk nu men den här doften måste bara vara den härligaste i år. Har ni testat den kanske?

S å ljuvlig.

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den men man skulle kunna säga att den är elegant, flörtig och feminin på en och samma gång och jag springer runt här hemma och sprayar och sniffar och ojjar mig just nu över hur god den är.

IMG_8175

Fick en underbar bukett härom dagen av en kär bloggkollega, tack Martina!! Hade ju på kul hjälpt henne med en spännande guld stass till ett väldigt hypat bröllop som ni kanske vet. Ja ni som tittar in på mitt instagram har ju kanske också sett skapelsen;)

Hallå där!

Så vad det torsdag och midsommarhelgen är runt hörnet. Fina fina midsommar. Sillen och jordgubbarna är inhandlade och kransen är fixad;) helgen kan faktiskt börja nu.

Vart firar ni i år? Har sett hur staden sakta men säkert tömts på folk, familjer och proviant packas in i bilar för att åka ut till skärgården. Vi stannar i stan eller rättare sagt hos vännerna ( aka södergänget..) i Enskede grillar, äter sill och myser i all enkelhet. Tycker om att ha det så. Fina vänner, god mat och kanske lite fint väder om vi har tur.. Det behövs liksom inte mycket mer än så.

IMG_8178

Häromdagen dök även mina efterlängtade solglasögon upp som jag suktat efter ett tag nu. Hittade dom här!

Japp, helt kittad här med dofter och glasögon från Chloé med andra ord;)

Ha nu en underbar kväll, så varmt och härligt väder att det nog får bli en middag på vår vackra gård.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *