Bröllops present till moi

IMG_7818

Hade ju bröllops dag häromdagen min kära man och jag, två hela år som gifta och 6 år tillsammans. Tiden går och vi har hunnit med så mycket! Fick i alla fall en fin liten plånbok som jag blev riktigt glad för.

Godmorgon

Här har vi återigen börjat tidigt denna morgon. Johan är bortrest så jag har varit själv med barnen nu några nätter och då brukar det om möjligt bli ännu stökigare. Leonie och Bianca väcker liksom varandra och oftast brukar det bli svårt att få någon sovmorgon, dagen började alltså 05.30 så då var det bara att gå upp. Gjorde mig en mycket stark kopp kaffe och började dagen framför nyhetsmorgon, ändå ganska mysigt. Ni ska veta att innan jag fick barn var en person som utan undantag behövde få mina 8 timmars sömn. Just nu ska jag vara glad om det blir 3 timmar i sträck!

I dag ser det ut att bli sol så jag ska passa på att njuta…midsommarvädret verkar ju bli minst sagt blandat.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *