Lördagens bröllops outfit

IMG_8024

Fick lite bråttom iväg så bilden blev lite för ljus men eftersom jag inte hade någon bättre hemifrån så fick det bli den här. Ser i alla fall lite drömskt ut;)

IMG_8023

Jag hade ett smalt bälte i midjan..

IMG_8033

Siden topp-Valerie // Bälte-Valerie // Kjol- Valerie // Skor-Valentino // Väska-Vintage Chanel //

Hej måndag!

Vilken kväll vi hade i lördags. Det var bröllop och fest till sent inpå småtimmarna därav min frånvaro i går..so sorry för det men ni vet ju hur man känner sig dagen efter ett maffigt bröllop. Hahah.

Tänkte titta in igen om en stund med bilder från den härliga festen så stay tuned 😉

Ha en fin måndag så länge!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Du är så otroligt vacker Valerie och vilken fantastiskt outfit, klockren från topp till tå. Ska själv på bröllop, på midsommardagen och jag ska också ha mörkt blått på mig, en klänning i chiffong (fast din outfit slår min..). Till det ett par guldiga klackar från Steve Madden. Bara väska som fattas, har ingen jag känner matchar riktigt, men än har jag några dagar på mig haha 😉
  Toppen måste jag kika efter, finns den i din kollektion nu?

  Fin kväll till dig!
  Kram Catta

  1. Hej Catta, Tycker att det låter jättefint! Du kommer att stråla:) Har du kollat in på Zara? minns att jag såg lite fina kuvertväskor där som kanske kan funka. Toppen finns men är osäker på lagerstatus, vi har alltid sidenlinnen i vårt sortiment. ring dom på 08 200311 0m du behöver hjälp.
   Kram och ha ett mysigt bröllop

 2. Hej

  Så fin och vacker du är, outfiten är wow!
  Kram

 3. Oj oj oj vad fint! Jag hittar tyvärr varken toppen, kjolen eller bältet i din webbshop… När kommer de in? Tack på förhand! ///Å

  1. Hej hej, säger som jag sa till tjejen ovan att dom finns i butiken men inte just i shopen. Vissa plagg som är lite känsligare har vi bara i butiken. Men ring dom om du vill ha hjälp med att skicka ? 08-200311.
   Må så gott

   1. Tack för svar! Tyvärr var topp och kjol slutsålda… Synd! De var så himla fina!

 4. Oh så fint set! Otroligt fin kjol med lika fin topp.
  Klär dig förträffligt!
  Är det från denna säsong,eller?
  Kram från ett regnigt kallt Göteborg

  1. Hej hej, säger som jag sa till tjejen ovan att dom finns i butiken men inte just i shopen. Vissa plagg som är lite känsligare har vi bara i butiken. Men ring dom om du vill ha hjälp med att skicka 🙂 08-200311.
   Må så gott

 5. Oh my!! Så himla snyggt, det där var verkligen den snyggaste kjol jag sett! Jag kunde inte heller se kläderna i webshopen, finns de bara i butik?
  Tack för fin blogg och all inspiration du ger:)

  1. Hej hej, men vad du är snäll! tack 🙂 Den finns i butiken men tyvärr inte i webshopen. Ring dom så kan du få hjälp, dom vet vilken kjol det gäller. 08-200311.
   Kram