Hipp hipp…

IMG_7967

Alla vill sjunga och gratta vår nyblivna 4 åring och det känns nästan lite överväldigande;)

IMG_7969

Godmorgon regniga lördag!

Här vräker regnet ner och vad jag ser på nyheterna så ska det regna hela dagen här i Stockholm.

Hoppas ni mår fint i alla fall. Här har vi klivit upp och snart väntas bröllop för mig och Johan ute på Lidingö. Funderar lite över min outfit nu när det regnar så mycket, måste nog ha med mig ett par extra skor och ett stort paraply. Men man brukar ju säga att det betyder tur när det regnar på ens bröllopsdag så vi säger väl det då.

Igår firade vi Bianca som fyllde 4 stora år i onsdags. Vit prinsesstårta stod på önskelistan och mormor, morfar, farmor och farfar och extra farmor kom för att fira! Farfar och extra farmor hade precis landat från LA ( vilka globetrotters..) så det var kul att ha alla samlade!

Nej nu måste jag nog börja preppa mig, håret måste tvättas och naglarna målas:)

Outfitbilder och mer om bröllopet kommer på min insta sen. Valerie_aflalo heter jag där om ni vill följa.

KRAM

Biancas gulliga klänning kommer från Kapp Ahl.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej!
  Tack för all inspiration och livsglädje som du sprider här på bloggen!! Nu när du ville ha hustips så kan jag inte låta bli att slå ett slag för Bromma. Här hör man fåglarnas kvitter och det är nära till vatten och trevliga små butiker av skiftande slag utmed spårvagnens sträckning. Man kan uträtta sina ärenden här utan att behöva åka till ett sterilt centrum, men annars är det ju väldigt nära och smidigt att åka in till stan. Husen här finns i varierande storlek och även de minsta funkar bra för en trebarnsfamilj, som i mitt fall t ex. Här finns inte heller någon motorväg i närheten….kram och lycka till med husletningen! Mia

  1. Hej Mia,
   Om jag ska erkänna så är Bromma mitt favoritställe;) Så om någon som läser här händelsevis råkar ha ett hus där som du vill sälja så hör av dig till mig!!;) hahaha. Ska kolla med aktivt i augusti då det verkar vara lite lugnt just nu.
   Kram

 2. Stort grattis till din fina lillstora tjej!

 3. Vilket fint tårtfat och assietter, var är de ifrån? 🙂

  1. Hej hej,
   Tårtfatet är ett gammalt som jag tyvärr inte minns vart det kommer ifrån.. Men faten är från Svenskt tenn.
   Ha en fin dag nu