En ny tid börjar nu

IMG_7863

IMG_7869

Biancas ursöta och helt bedårande nya lilla outfit. Det är så roligt att jag fått en dotter som verkligen älskar kläder och vackra saker precis så mycket som jag. Kan tänka mig att min garderob kommer att plundras av denna lilla tjej.

Hej fredag!

Riktigt godmorgon på er:) Hoppas att denna fredagen har börjat fint på alla sätt. Här vaknade jag upp med en konstig känsla i magen och en liten tår i ögat faktiskt. Låg vaken till väldigt sent eller tidig morgon kanske man kan säga för tankarna snurrade i huvudet till max. I går sålde vi nämligen vår högt älskade lägenhet och även om jag vet att det kommer nya spännande tider nu så känns det i hjärtat. Men det finns massor av positivt också så klart, äntligen kommer min dröm om ett hus kanske gå i uppfyllelse och barnen ska få en trädgård och jag få mitt grönsaksland där jag ska odla örter..:) hahaha, ok vi får väl se hur mycket det blir…

Så nu väntar spännande tider med att leta hus. Vet att några av er undrat vart vi vill flytta och egentligen så spelar det inte så stor roll så länge det finns bra kommunikationer och ett hus som vi tycker om. Så har ni förslag så hit me;)

Ha en fin fredag nu!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Tack för härlig blogg!
  Ett tips på mysigt ställe att bo är Duvbo i Sunbyberg + Bromma är fint.

  Lycka till!
  Hälsningar
  Camilla

 2. Lidingö verkar ha bäst kommunikationer, dit hade jag flyttat om jag lämnat stan men låtit barnen gå kvar i skola i stan. Lycka till och tack för en jättefin blogg!

  1. Lidingö är också jättefint och s har jag min familj där vilket är bra 🙂
   Vi får se vad det blir!
   Kram

 3. Näsbypark i Täby. Jättenära stan, nära värtan, mycket grönområden och parker. Superbra skolor och allmänt supertrevligt!