Fortsättningen med IPL

sponsorskylt Philips IPL

IMG_7795

Hej alla vänner,

Minns ni att jag för en tid sen berättade om att jag testat en IPL behandling från Lumea IPL och som man kan göra hemma? Nu har jag i alla fall kört på två gånger med en vecka emellan och jag ser faktiskt lite resultat!! helt galet. Var lite skeptisk först eftersom jag har aldrig testat en sådan här förut men det har blivit märkbart mindre hår på benen och armarna ( där jag behandlade) och det känns bara så lovande inför sommaren. Jag har två gånger kvar innan färdigt resultat så visst känns det som att det bara blir mindre och mindre hår. Ser fram emot att få helt silkeslen hud i sommar!!

Känns verkligen jätte roligt att jag fick chansen att prova Lumea IPL genom det här samarbetet annars kanske jag inte hade hittat detta själv. Så det här mina vänner är dagen tips.

Nu får ni också möjlighet att testa en egen IPL SC2009 till ett super-erbjudande erbjudande hos Webhallen, giltligt till och med 30/6 2016: http://www.webhallen.com/prod.php?id=240374&pass=webhallendamernas

Önskar dig en fin och solig dag 🙂

KRAM

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Så nyfiken på IPL, funkar det alls när man har ljusa hårstrån eller är det bara på mörka? Har för mig att det kring många permanent hårborttagningsmetoder står att hårstråna måste vara mörka (vilket mina alltså inte är utan superljusa, nästan vita). Tack för en härlig blogg och grattis till er omstart med nytt boende, blir ju livsfarligt att se dig som har sån stilkänsla inreda ett helt hus 😉
  Trevlig helg – kram Anna

  1. Hej Anna, ja det stämmer som du säger. Stråna måste vara lite mer åt det mörka hållet. Mina är mer bruna.. Tack söta för att du skriver här och tittar in:) ha en fin kväll nu

 2. Pernilla

  Hej fina du, jättefin morgonrock du har på dig!
  Vart kan jag hitta den?
  Ha en fin midsommar!
  Kram