Bäst till midsommar!

IMG_7898

Hej vänner!

Satt och tittade på nyhetsmorgon härom dagen ( brukar göra det nu när jag är mammaledig..så mysigt!) och då lagade kocken Jessica Frej en potatisrätt som bara såg helt underbart god ut. Jag älskar ju färskpotatis men det är så lätt att man bara kokar den och inte gör så mycket mer. Känner att den faktiskt är värd mer omtanke än så ellerhur, det är ju så galet gott? Testade i alla fall detta recept och det var hur smaskigt som helst. Så ska ni grilla på midsommar så tycker jag absolut att ni ska laga detta till. Mitt tips är att ösa på med massor av olivolja, både innan och efter och en skvätt citron innan du serverar. Jag hade även lite timjan i potatisen innan jag satte in den i ugnen.

Du behöver

 • 700 g färskpotatis, kokt och kall
 • 3 msk olivolja
 • 4 klyftor vitlök
 • timjankvistar

  Gör så här

  1. Sätt ugnen på 230 grader.
  2. Lägg potatisarna på en plåt. Tryck till med sked eller gaffel. Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor.
  3. Baka i ugnen i ca 15 minuter.

  Dagens midsommartips alltså;)

  Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Så gott det verkar!!

 2. Ser jättegott ut! Skall testas redan imorgon. Har nämligen en spis som inte fungerar, inspirationen tryter. Tack snälla för fint tips:)!