Två fina för två små

IMG_5523_2

IMG_5526_2

Hello vänner!

Har ni hunnit fixa badplaggen ännu? Jag har klickat hem två små ( Eller egentligen tre…men lilltjejens är inte med på bild…) Underbart fina baddräkter. Ni vet ju att jag är ett fan av Minirodinis badplagg och tycker att dom gör så fina och lite roliga sådana. Ovan hittade jag här. Visst är prickarna bara to die for??

IMG_5558_2

Till min stora tjej så fick det bli denhär, hon ville ha tvådelat och inte för gullig och jag tycker att denhär passar en tioårig tjej så bra. Tjejerna är nöjda och det är ju huvudsaken.

Ha en fin dag nu:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Oh så söta! Hoppas det blir en lång härlig sommar!
    Skrev en fråga i förra inlägget.
    Kram Kattis