Love Paris

IMG_7807


Hallå där fredag!

I dag skrotar vi runt lite här hemma, det är fredag, förskolan är stängd och det är ganska burrigt och kallt ute. Jag har tänt ljus och doftljus och försöker hitta fredags feelingen med lite mysig musik ( just nu Melody Gardot) , kaffe och en bukett blommor som jag köpte häromdagen. Liljor, pioner och lejongap, så fina tycker jag!

Bianca är och leker hos en kompis så jag och Leonie leker här hemma och bara är. Tillhör inte till vanligheterna men idag uppskattas det lite extra mycket:)


IMG_7812 IMG_7814

IMG_7802

Fick hem en poster på mitt underbara Paris som jag beställt och den blev så fin i vår tavelhylla.

IMG_7805

Älskade Paris!

Tänker ofta på tiden då jag bodde där, jag jobbade hårt på dagarna och festade sen på nätterna på spännande underground klubbar för att sen när det blev ljust promenera hem i den vackraste staden på jorden. Det var tider det! hahah. Men allt har sin tid och just nu skulle jag inte vilja byta till något annat för allt i världen. Älskar vårt familjeliv och det vi har tillsammans här. Men det är mysigt att tänka tillbaka på.

Önskar dig en fin fredag,

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Visst är det fantastiskt att ibland tänka tillbaka på fina minnen men ändå inte vilja byta ut den tiden mot nuet. Allt har sin tid:) Skönt att ni har sommarlov nu, låter underbart med en längre resa till Spanien, var åker ni? Håller tummarna att ni snart bor i hus, förstår att du längtar efter det även fast ni är stormförtjust i lgh. Läste aldrig svaren från frågestunden, har jag missat eller kommer svar snart:) Kram och skön helg! :))

  2. Du har en väldigt behaglig grå färg på väggarna. Skulle bli glad om du ville dela med dig av vad det är för kod.
    Ha en toppen vecka!