Avslutningar, visningar och allt annat..

IMG_7646

Leonie med sin ”favoritleksak” i handen aka min telefon. Jag har på tre veckor lagat den två gånger sen skärmen spräckts…Nu har den fått pansarglas och nytt skydd eftersom mitt snygga marmorskal också gått sönder! Hahaha, det är ju inte klokt! Och galet dyrt är det också att laga..men men..så är det.  Hennes söta klänning kommer i alla fall från Newbie för er som undrar.

Heeeej och glaaaaad sommar alla vänner!

Sommarlovet är här..

Idag har vi haft två avslutningar och jag har sprungit lite mellan allt. Det är lite galna tider just nu med alla avslutningar, picknickar och presenter och fix och trix som ska hinnas med. Har ni det samma? Nu har båda tjejerna i alla fall haft sina avslutningar och sommarlovet kan börja. Ska bli så mysigt att få vara med barnen sådär lite extra mycket och bara njuta och ta det lugnt.

Just nu så har vi visningar på vår lägenhet lite parallellt med allt så det är bråda tider. Men om bara några veckor så väntar en lång skön semester i Spanien och i år ska vi vara borta rekord länge. Ska bli så skönt!!

Nu ska vi ut och fira att sommarlovet har börjat och barnen har önskat sin favoriträtt, sushi 🙂

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej!
  Så underbart .Tänk bara på att det är lithium batteri i telefonen. Livsfarlig leksak för din lilla älskling om den tex tapas och batteriet skadas och kortsluts och då kan tex brand uppstå.

  1. Ok, nu är det slutlekt med den i alla fall! Trevlig helg:)

 2. Hej!
  Ja, jag är en sådan hopplös gammal dinosaurie, som aldrig förstått, varför nutidens barn tillåts leka med värdesaker som mobiler, körkort, pass osv. Dessutom som redan sagts, mobiler innehåller många giftiga ämnen. Och i denna tid, när det är ett rent obehagligt överflöd av leksaker. I övrigt läser jag gärna din blogg och tycker, att du oftast har sunda åsikter. Tack för att jag får titta in och jag önskar er en härlig sommar!

  1. Hahahah jag håller med! Det är bara det att det är svårt att till 100 % gömma sin telefon när man använder den dagligen;) Hon får ju inte lov att ha den men tar den ändå eftersom hon är en bebis som vill utforska.. Mer så!

 3. Tack detsamma 🙂