Nicolettas rum

IMG_7663

Godförmiddag!

Hoppas att långhelgen har varit bra. Här har det den varit så härlig och det är verkligen skönt när man får en extra ledig dag tillsammans. I dag blir det den stora fixardagen för i morgon är det ju första visningen på vår lägenhet. Mitt i allt kom jag ju på att ni faktiskt inte fått se hur Nicolettas rum ser ut sen det blev klart så idag blir det bilder därifrån. Hennes rum är ju lite mindre än Biancas men när tjejerna skulle välja så valde hon att bo här, det var mysigare tyckte hon. Blev så nöjd med den platsbyggda sängen med utdragslådorna under och det lilla skrivbordet.

IMG_7666

IMG_7657IMG_7662IMG_7656IMG_7669

Nu ska jag göra mig i ordning, Leonie sover sin förmiddags nap, för så snart hon vaknar ska vi till bvc och hennes något försenade 1 års kontroll.

Ha en fin dag i solen nu!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! Tänkte bara tipsa dig om att när ni flyttat till hus så köp 2 st tvättmaskiner, det bästa investeringen ni kan göra för att få flyt med tvätten! Såååå väääl vääääärt peeengarna! Torktumlare är en bonus, men 2 tvättmaskiner äääär maaagiskt!

    1. Vilket supertips!! Det ska jag komma ihåg:) tack!!