Fem saker jag inte visste om att vara tre barns mamma!

_VIP6377

God morgon!

Hoppas allt är fint i dag. Hur skönt är det inte med låghelg??

Vi är kvar i stan och njuter av lugnet som infaller sig här varje gång det blir en lite längre helg. Har funderat lite över det där med att vara tre barns mamma och har kommit fram till några saker som jag inte riktigt hade förstått innan vi fick alla barn:)

1. Mängden tvätt- hur är det ens möjligt med alla denna tvätt?? funderar på att öppna tvätteri på heltid!

2. Ett barn är inget barn, två barn är två barn, tre barn är hundra barn och hundra viljor! och alla springer åt olika håll- hjääälp!! Men man får bra motion på köpet.

3. De blir tre gånger så mycket kärlek men också tre gånger så mycket bråk! Psykolog och fredsmäklare ingår i jobbet som trebarns mamma.

4. Shopping- på gott och ont. Mer att shoppa är ju fantastiskt kul men det kan ju vara dåligt för plånboken;) Finns ju så galet mycket fint speciellt till tjejer och jag har tre!!!

5. Känslan att vakna i sängen med alla tre barnen bredvid sig, pussas, kramas och säga godmorgon slår alla förväntningar jag någonsin haft!

Ha nu en riktigt fin fortsatt helg!

Stor kram

Bild: Ulrica T

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Visst har man att göra med tre barn:) Har också tre stycken, varav den äldsta är 5 år. Salig blandning av kärlek, bråk, gnäll och mys!:) Ha en bra kväll!

  1. Detsamma till dig:) kram

 2. Hej. Jag är i tankarna om att skaffa ett tredje barn. Vi har en flicka på 4 år och en son på 2 år och egentligen ville jag bara ha två barn. Men har verkligen börjat känna att det skulle vara mysigt att få uppleva en graviditet och förlossning och allt vad där är till, barn är så underbara, men också jobbiga. 😉
  Jag är dock tveksam.. vad skulle du rekommendera till någon som ännu inte skaffat en 3e. Det är värt det eller att det är så mycket enklare när man kunde ha en i varje hand? Ha det så fint!

  1. Hej hej, nu finns mitt svar på bloggen;) Tack snälla för att du skrev till mig.
   Kram