Det där med hår…

sponsorskylt Philips IPL

Hej vänner,

Nu när det snart är sommar så måste man ju tänka lite på det där med kroppsbehåringen;) Ellerhur tjejer?

Jag gillar att känna mig slät och fin i huden och framförallt under sommarmånaderna tycker jag att dom där små stickiga mörka håren är lite extra svåra att hålla i trim. Jag hinner inte raka mig flera dagar i veckan som jag egentligen behöver göra för att känna mig på topp.

Så, nu har jag skaffat mig en IPL maskin som tar bort allt hår! Förut så var man ju tvungen att gå till en salong för att få det fixat men nu finns samma maskin för hemmabruk. Så bra tycker jag som alltid har ont om tid:)

Jag har testat en vända än så länge men nu ska jag köra en gång varannan vecka i 4 veckor för att få resultat. Efter ett par månaders behandling ska man bli ”hårlös” i upp till 8 veckor, och det bästa är att det varken gör minsta ont eller är särskilt svårt.

IMG_7265

Såhär ser den ut;)

Man börjar först med att raka av allt hår på benen, eller vilken del av kroppen man nu vill behandla, innan man använder sin IPL maskin. Sen är det bara att köra igång.

IMG_7257

Man tänder den enkelt framtill..

IMG_7260

Sen är det bara att hålla still tills lampan blinkar grönt, det kommer en liten blixt och sen flyttar man sig sakta fram på området man vill behandla.

Ska bli spännande att se resultatet snart! Återkommer med mer feedback om det.

Ha en fin dag nu:)

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace(”/impression/”,”/impression/”+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr(”http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/tofpj/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/245063742”);

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *