Förändringens tid är nu

IMG_7653

Och då pratar jag inte bara om det ljuvliga vädret som vi har nu, syrenerna som blommar på gården och sprider en söt och ljuvlig doft eller dom varma vindarna där ute utanför vårt sovrumsfönster…..neeej…men hur lovely är väl inte det?? Det finns något annat jag tänker på.

Hej vänner!

Min kloka fina vänner som jag har här. Tack för alla era fina berättelser, blev så glad av att läsa hur ni tänker kring det där med kvinnor och stress. Ett väldigt viktigt ämne för mig som jag dels själv ofta drabbas av men även ser runt omkring mig varje dag. Härligt att vi tillsammans kan uppmärksamma och inspirera till att veta vårt värde!

Hörni, jag sa ju att det var en förändringens tid och nu har vi i alla fall bestämt oss- vi ska flytta! Ni som följer mig här har kanske redan misstänkt detta och NEJ det blev inget hus, inte ännu i alla fall.

Vi kommer att börja med att sälja vår lägenhet och det känns i hjärtat ska jag säga för här är så fint och galet trivsamt! Men så är livet och nu ska vi vidare mot nya äventyr och det ska bli så spännande!

Om några dagar kommer lägenheten upp på hemnet ( vi fotade den igår ..) och jag ska såklart visa hur bilderna blev.

Ha nu en fin solig dag, här är träningskläderna på och jag och Leonie ska ut på lite träning i Vasaparken.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Vad spännande! Vilken rolig sommar ni har framför er med att leta nytt hem! Ser fram emot att få följa ”flytten” även på bloggen. På fredag firar vi vår yngsta dotters student och jag ska ha en underbar kjol och blus från din kollektion (samma som din blogg kollega Elin hade på ett dop tror jag det var) kände mig riktigt fin i det och fick klart godkänt från min 19 åring!

  1. Ja men visst är det:)! Åh vad kul att höra och hoppas studenten blir kanon!

 2. Monica Kallin-Ticconi

  Roligt med en flytt !!
  Alltid spännande med den omstart som en flytt ger 🙂
  Och bästa tiden för det måste väl vara på sommaren 😉
  Kram på dig och lycka till !!
  Monica i Rom

  1. Ska bli spännande och jag älskar du att renovera 😉 Och visst vore det underbart med en trädgård!:) hihi

 3. Vad roligt:) Spännande för er och lite vemodigt förstår jag. Var sak har din tid helt enkelt:) Det kommer att bli toppen för er! Min första tanke var att ni nu kommer testa att flytta utomlands ett tag:) Ex L A:)

  1. Hahahah åhhhh vet du, det vore ju helt underbart! Men som du kanske vet så har jag ju min äldsta dotter Nicoletta varannan vecka så till hon blir lite äldre blir det nog inte LA. Men sen!! Då är det möjligt:) kram