Morsdag lunch med grymma tjejer!

611A4056

Hello lördag!

Häromdagen var jag och Leonie inbjudna till en supermysig och trevlig lunch ute på Skridskopaviljongen som Frida Fahrman och Glossybox så lyxigt fixat till oss. Det var så fint ordnat allihop och trots att jag inte kunde stanna så länge ( Nicoletta hade sin inskolning på AF) så var det såå himla mysigt och trevligt att jag hade kunnat stanna där hela dagen och äta och umgås med alla coola mamas.

611A4171

Man ser att det regnat på mig en del..hahaha..

611A4019

611A4035


611A4086

Fina Frida och lilla Line som fixade lunchen och hur söt är inte lilla Line!

611A4024

Fina paket med lyxigt innehåll på varje plats från Glossybox

611A4015611A4154611A4220611A4311

611A4227611A4319

611A4028

Fotocred: Karina Ljungdal

Ljuvliga blommor från tjejerna på Flowery.se och ännu mer goodiebags från Glossybox att ta med hem. Alltså sååå galet bortskämda vi blev!! Tusen tusen tack alla ni för en helt ljuvlig stund.

Efter lunchen så hoppade vi in i taxin till Nicolettas skola och upprop med nya klassen. Jag är så stolt att min stora tjej har kommit in på Adolf Fredriks musikskola, vi fick också ett litet smakprov från 6 orna och jag fick hålla mig från att börja gråta. Jag har blivit så blödig alltså det är inte klokt!!

Ha nu en fin lördag vänner!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej

  Detta har inget med ditt inlägg.
  Jag tror att Emma Magnusson bar en ljusblå/agua Valerie klänning i spets på Prins Oscars dop i fredags, det finns bilder på Jenny Alexandersson blogg och Ebba Von Sydow blogg. Jag tycker den liknar den och det är sådan jag hade på bröllopet i Pingst, älskar klänningen, många har sagt att klänningen är så snygg
  Kram

  1. Ok, det ska jag genast kolla in:) Såg att Vicky andren hade en outfit från mig. Tack för att du berättade. Kram

 2. Hej

  Ja just de, den fina gula klänningen. Och det är väl spets bolero som Vicky har, jag har den i marinblå, så användbar till allt. Den kanske inte kallas bolero, men du vet vad jag menar
  Kram

 3. Vilken härlig tillställning, så fint! Gud så söt lilla L är, hoppas ni övriga klarar er från dumma baciller:( Har precis röstat på dig nu:)) Ett självklart val i mina ögon då jag tycker dina plagg är fantastiska, du lyckas verkligen med en känsla av många delar i ditt skapande. Enkelheten, tygvalen, färger, elegansen osv.. Vore en dröm att få bära en festklänning från dig och en dröm att få gå på Guldknappen. Hursomhelst så håller jag tummar o tår för dig. Kram