Nytt hemma & liten..

IMG_7463

Hello fredag!!

Åh så skönt med fredag i dag:)

Är just nu hemma med en liten söt bebbe som är snorig och hostig och som det då såklart är väldigt synd om just nu. Stackars stackars liten..Blir massor av pussar och kramar och mys så blir det nog bättre snart!!

Har massor att berätta från veckan som gått och igår var jag på en så härlig tjejlunch som jag bara måste berätta om lite senare.

Är lite extra glad idag för en ny liten fin sak har fått flytta in i ett hörn här hemma som genast fick nytt liv.


IMG_7481

Pam pa da damp…den här snyggingen från IC Lights, Flos. Man har ju sett den lite här och där men jag tycker att den är så elegant och snygg och livar upp precis vilket hörn som helst 🙂

IMG_7458

Min stackars lilla sjukling och jag tycker verkligen att man ser i hennes ögon att hon inte mår helt hundra idag. Liten. Men en söt klänning har hon i alla fall, hittade den hos Babyshop.se. Älskar MarMar, ett danskt varumärke som gör urfina barnkläder!

IMG_7482

Och så en liten närbild på min lilla boll här hemma. Hihi. Så snygg ju!

Snart är det dax för blogglunch med kollegorna här på Damernas.se och sen blir det familjemys för hela slanten. Fredagsmys ska inhandlas och barnen ska hämtas från skola och förskola. Längtar!

Ha en mysig fredag nu vänner.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Åh, lampkärlek! Blev väldigt stylish där 🙂
  Men du, vart har du köpt tavellisterna, de ser extra långa ut och det är precis vad jag är ute efter. Hur långa är de?
  Har planerat en tavelvägg i evigheters evighet men får ”interakalinjer”-ångest, så jag kör nog på tavellister ändå, de gör liksom lite jobbet åt en 😉

  Underbart fint hem du har!

  Trevlig helg,
  Kram Catta

 2. ..och kryakram till karamellen..