Hippa

IMG_7273

En del av alla tjejer från möhippan i går! En så lyckad dag med massor av skratt och tårar alltså glädjetårar då;) Lite senare på dagen kom det några fler vänner som en surprise och överraskade min vän. Så kul!

Hej söndag!!

Hoppas ni mår fint idag vänner. Här är det topp men också lite trött..

Igår vad det nämligen möhippa förl en av mina absolut bästa vänner och det blev en lång och superhärlig dag som slutade med övernattning. När dom gifter sig i sommar ska jag vara tärna men jag har även special designat hennes brud klänning och det känns så speciellt och fint på alla sätt.

Åhhh vad jag är tung i huvudet idag, måste ta en break tror jag bestämt och återkomma med alla detaljer i morgon! Var även på två husvisningar i dag och tro det eller ej men båda husen kändes spännande…Återkommer om det med såklart.

Nu måste den här mamman vila upp sig lite, mår som jag förtjänar idag. Hihihi.

Ha en fin söndag nu så ses vi i morgon med alla bilder från möhippan och tjejehelgen.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh vad roligt! Berätta gärna mer om möhippan!
    Spännande med husen, ser fram emot mer uppdatering om du vill 🙂 var ligger de?
    Kram