En liten celebration


IMG_7202

En gårdagskvällens jag påväg till mammas födelsedagsmiddag på Supper Gården (som dessutom hade premiär för säsongen och allt). Lucky me!  Vilken tur att vi prickade in just det också! Gillar ju  v e r k l i g e n att vara där.

Hallå där fredag!

Har fredags feelingen infunnit sig ännu?

Här har den verkligen gjort det. Just nu sitter N och jag uppkrupna i soffan tätt ihop och myser till en brasa som sprakar smaskar ur en stor skål ostbågar och tittar på Let´s dance. Vi har tjejkväll för Johan är ute på galej.

IMG_7200

En fin födelsedags bukett med massvis av blandade blommor. Tog en av var sort för att skapa en lite busig blandning med mycket känsla i! Lila, rosa,grönt aprikos.. och självklart pioner och rosor och lövkojor…ja allt möjligt blandat! Så fin att jag ville behålla den själv.

IMG_7208


IMG_7217

Vi började med en mojito såklart! Stans bästa finns här enligt mig.

IMG_7222

Det var inte helt lätt att hinna med att fota igår, för tre barn på restaurang med mormor och morfar är lite ståhej. Alla sprang runt och Leonie som precis lärt sig gå ville göra det precis hela tiden och precis överallt! Så söt.

IMG_7227

Tur att det är ett barnvänligt ställe, vi kom tidigt så när vi gick vid 20 var det ganska lagom..

IMG_7230

Maten var 10 poäng och ännu godare om möjligt i år. Det har kommit lite nytt på menyn som en halstrad lax med lime som var to die for. Måste komma tillbaka hit på tu man hand asap.

IMG_7234

IMG_7243

Måste alltid avsluta med en marängsviss, det hör liksom till.

Japp, mamma var nöjd och det var vi också! Det blev en livlig och härlig födelsedagsmiddag med högt i tak.Såg när jag kom hem att jag inte lyckats knäppa några bra bilder på mamma så det får bli en annan gång helt enkelt.

Nej, nu tror jag bestämt att jag måste kramas lite till med dottern här innan hon blir för stor och inte vill kramas med mig längre. Helt galet att hon fyller 10 år nästa månad!

Ha en underbar fredag och start på helgen nu.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *