Något jag gillar!

& other stories nude skjorta

Other Stories

Just nu så finns det så mycket snygga plagg i den sk nude färgen, lite åt det ljus hudiga hållet som verkligen ser lyxigt ut. Jag älskar att både bära och göra plagg i den färgen, alla passar i den och den ser  ”dyr” ut. Här är mina bästa tips just nu!

custommade hud linne

custommade leather belt 2

custommade leather belt

Allt ovan Costummade

valerie

Min design på vackra Vicky Andrén från Kungens 70 års fest. Ni har ju sett mig i en topp i samma tyg, men även Petra Medes byxdree från Eurovision var i samma tyg.

HM trend off shoulder top

HM

Valerie peach shirt

Valerie

ZARA sweat

Zara

ZARA top1

Zara

Hej på er!

Åh vad skönt det var med lite fint väder igen. Njuter i fulla drag här.

I dag var det dags för träning igen och omg vad jobbigt det var. Fick släpa mig dit rent ut sagt men när det väl var gjort kändes det riktigt bra. Har ju pausat träningen i några veckor nu och i och med det även tappat maten och ätit allt möjligt;) Ja, det där går ju upp och ner…

Men nu är det dags att ta nya tag. Sommaren är runt hörnet och jag har lovat mig själv en snygg bikini om jag tränar flitigt och skippar socker. Måste ju motivera mig själv på något sätt och vad är då bättre än en ny snygg bikini..

Vi ses snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Linnet med spetsen från Custommade var ju bara så jäkla fint, enkelt och elegant. Sen drömmer jag om din spetstopp, älskarn!
  Duktig du är som tränar, jag hittar fasen inte tid till det. Men jag går med vovven på promenader, och cyklar (10 min hehe) till jobbet så lite motion blir det allt.

  Fin kväll till dig!
  Kram

  1. Ja men visst är det svårt att hitta tid. En promenad är bättre än inget i alla fall!:) kram till dig

 2. Så mycket fina plagg. Håller med dig om att det är en färg som känns lyxig. Försökte hitta den fina toppen från HM, hittar den inte på deras hemsida. Kan ju hända att en redan är slut? Eller vet du om den bara finns i butik?? Annars drömmer jag om spetstoppen från dig precis som Ljuva Magnolia. Men tänkte att min ekonomi just nu kanske passar HM blusen bättre. Ha en fin dag. Kram Annika

  1. Tips;)

 3. Tack, men den hittade jag med. Men den var inte lika snygg som den du visade. 🙂 Får hålla ögonen öppna helt enkelt. Ha en fin fredag.Kram Annika