Första gången

IMG_6383

Den känslan. När man längtat och längtat och äntligen får kramas igen!! Den. Sniffa på min lilla ett åring och ta in att hon faktiskt fyllt ett år och promenerar runt här hemma på knubbiga små ben.

Hello måndag!

Hur mår ni denna lite ruggiga måndag? Tycke själv att det var lite extra tungt just i dag. Kallt som tusan och dåligt med sömn och så ville jag inte att alla skulle gå iväg till dagis och jobb i morse. Kände att jag behövde lite extra tid med alla för att ta igen efter veckan som gått med både eurovision och Danmarks resa. Det har verkligen  varit fullt upp!

Dessutom så var det första gången som jag var borta från Leonie och då har man lite att ta igen så vi bestämde oss för att ta en hemma dag för att ta igen . Bara hon och jag ( och ett ton tvätt förstås) idag och kramas och busa hela dagen!


IMG_6384

Ha en fin måndag nu:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *