En vardagsfavorit..

IMG_6322

Gillar verkligen att gå runt såhär just nu jeans, ärmlös skjorta och låga snygga skor.

IMG_6326

 Ja och så drömväskan från Chloé såklart..

IMG_6318

Skjortan är i siden men kan tvättas i 30 grader på sidenprogrammet vilket är skönt eftersom att jag använder den ofta. Tycker att den blå färgen är perfekt både till blå och svarta jeans men såklart även till vitt. 

IMG_6330

Gillar mina nya skor från Heelow i kobraprint, en perfekt vardags sko som både är snygg och bekväm.

Hej lördag!!

Men hur skönt är det inte att få komma hem till helg?! Jag har verkligen haft några underbara dagar i Danmark men sen var det skönt att komma hem och lagom till helgen också! Härligt att få vara tillsammans med familjen.

Våra sovrutiner ser just nu helt galna ut. Men det kanske man kan förvänta sig med tre små barn ( ok en lite större då) Alla somnar i och för sig helt ok                   ( inklusive jag som oftast somnar i soffan..hahaha) men sen börjar det att vaknas. Först vaknar lilla L sen vaknar Bianca och sist vaknar Nicoletta, det är lite som ett skämt! Men så går det i perioder och när det händer mycket i barnens liv så påverkar det sömnen, egentligen är det bara att se till sig själv.

Så, idag har jag preppat med en stark espresso för om en stund ska vi åka till Tom Titts och till deras sommarinvigning. Barnen älskar Tom Titts men även vi vuxna tycker att det är kul, gillar när man hela familjen kan göra saker tillsammans.

Ha nu en fin lördag!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Fredrika

    Hej! Så snygga modell på dina celine glasögon. Undrar vilken modell det är? 😀